Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Trzeba
jeść, aby stracić
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna zjeść
każda pani, aby
świetnie
spalić i przyspieszyć
przemianę materii.
Wyjątkowe jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie bio cla

tabletki yaz odchudzanie